Converso – setup takedown

Nu vil jeg ikke påstå, at jeg tidligere har hørt om Converso – men hvis jeg var faldet over den, kunne jeg godt have fundet på at skrive den på min backlog-liste over ting, jeg kunne være interesseret i at kigge på.

Imidlertid faldt jeg over artiklen Testing a new encrypted messaging app’s extraordinary claims: How I accidentally breached a nonexistent database and found every private key in a ‘state-of-the-art’ encrypted messenger – og den er farverig læsning.

En gennemgang af udtalelser fra Converso og en lang serie af Verdict: False

Altså, det kunne jo måske være sjovt at prøve den for at se, hvordan den opfører sig, og om den er pæn – men det ser ikke ud til, at det skulle være en anbefaling…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *