Dims: Philips TAT1207

Philips TAT1207: Link (philips.dk)

Batteri: 40 mAh (enhed), 280 mAh (batteriboks)

À propos JLabs-dimsen: Ved samme lejlighed anskaffede jeg et par Philips TAT1207. Hvis vi lige set bort fra den frygtelige navngivning, så er de et udmærket bekendtskab.

Indtryk

De er to slags flade.

Opbevaringsboksen er lav og flad, hvor de fleste andre er smallere og højere. Er det praktisk vigtigt? Ikke det fjerneste. Men det giver et noget andet indtryk af den ene de andre. Når jeg kigger i min stak af sådan nogle, er jeg ikke i tvivl om, hvad jeg får fat på. Philips har i det hele taget nogle lidt sjove designs – jeg har også et par TAT2206, og dér er boksen også lidt anderledes kurvet.

De er også flade på den udadvendte side. De Jlabs-dimser jeg talte om tidligere er lidt mere en klump, der stikker ud, og de her ligger fladt ind.

Betjening

TAT1207 har mekaniske knapper lagt fladt ind. De har et godt klik, så man tydeligt mærker, at man trykker knappen, men man behøver ikke at trykke hårdt, når man har dem på.

I modsætning til så mange andre af de her typee, så har Philips komplet lakonisk overladt styring af volumen til at være noget, der foregår på telefonen. De fleste producenter foretrækker at lave en mere eller mindre eksotisk kombination til det, men her er der færre kontroller. Works for me, men det er mig.

Konklusion

Nej, du behøver ikke at scrolle tilbage, når du tænker “hov, var der slet ikke en sektion om lydkvalitet?” – dels fordi du læser en tekst fra en person, der ikke kan sætte ord på lyd, dels fordi de er så nærmest anonymt middle-of-the-road, som man kan forestille dig. De havde en fin bund, da jeg hørte Thunderstruck og Insane in the Brain… De er solide på den måde, der får det til at virke ubehageligt at give over 1000 kroner for sådan nogle. Tillad mig endnu en gang at trække Good Enough -kortet – de vil være lige i mange menneskers behov, og til en standardpris på 150 kroner i Power er prisen decideret i den lave ende.

Så altså den konklusion: Har man lidt mindre behov, vilje eller råd til at investere, så ligger de lunt, for de er samtidig udmærkede, sidder godt og er ret præsentable.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *