Backlog Central

Her er kaptajnen.

Jeg har skrevet indlæg om forskellige varianter af teknologi i årevis. Mine blogs har levet lidt i øst og vest – senest har jeg det meste på UforA.dk.

Men jeg syntes, at der manglede et sted at have ting og tænke de ting højt. Der er måske ikke så meget af det tekniske, der spiller en rolle i mit job, som det giver mening at sige højt.
Men jeg er entusiastisk interesseret i en del forskellige ting – som for eksempel at køre denne side på en server hos Gigahost, hvor jeg kører nogle forskellige andre tjenester – det kommer der mere om; jeg skriver dette på min Fedora Linux-computer, og den vil jeg gerne sige mere om; og endelig går jeg op i tricks med Android.

Backlogs er det, som man har liggende i køen, som man gerne vil gøre noget med. Så jeg har startet backlog.dk – og her vil tingene komme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *